Tuinontwerp Gorinchem

Woont u in de omgeving Gorinchem en bent u op zoek naar een ervaren tuinontwerper? Dan bent u bij Hans van Horssen aan het juiste adres. Hans is een ervaren tuinontwerper gevestigd in Gorinchem. Hij heeft al vele interessante projecten op zijn naam staan in Gorinchem en omgeving, maar hij heeft bijvoorbeeld ook meegewerkt aan grotere projecten zoals De Vlinderhof in het Maximapark.

Tuin laten ontwerpen in Gorinchem?

Ruim 35 jaar ervaring

✔ Tuinontwerp op maat

Een nieuwe tuin van a tot z geregeld

Plantservice met echte eyecatchers

Dutch Wave specialist

 

Hellouw 3D de Bruin.jpg

Tuinontwerp

Het specialisme van Hans van Horssen ligt bij het maken van inspirerende tuinontwerpen. Dit is het startpunt voor uw nieuwe tuin. Door zijn ervaring kan hij een passend ontwerp maken op basis van de kenmerken van de tuin en uw wensen en behoeften

Hans is gespecialiseerd in het Dutch Wave principe, wat zorgt voor meer beleving van de seizoenen. 

 

Lees meer over de Dutch Wave

Tuinaanleg Gorinchem

Nadat Hans op basis van uw wensen en voorkeuren een doordacht tuinontwerp heeft gemaakt, start de tuinaanleg. De aanleg wordt uitbesteed aan één van de gerenommeerde hoveniersbedrijven waar hij mee samenwerkt. Hans van Horssen is gevestigd in Gorinchem waardoor hij verschillende langdurige banden heeft opgebouwd met deze hoveniers. Hierdoor wordt uw tuin aangelegd door een betrouwbare partij. 

Nadat de hovenier zijn werk heeft gedaan, zal Hans ervoor zorgen dat de planten op de juiste manier worden ingeplant volgens het tuinontwerp. 

Heeft uw tuin een opfrisbeurt nodig?

Wilt u wat vernieuwing in de tuin aanbrengen zonder daarvoor een volledig ontwerp te laten maken? Ook dan bent u bij Hans van Horssen aan het juiste adres. Het is namelijk mogelijk om enkel gebruik te maken van de plantservice. Zo heeft u toch een vernieuwde tuin zonder dat heel de tuin vernieuwd hoeft te worden. 

 

Neem contact op

Tuinen in Gorinchem

Hans van Horssen heeft al vele interessante tuinprojecten op zijn naam staan in de omgeving Gorinchem. Hij is niet alleen werkzaam in Gorinchem, maar ook in de omgeving zoals in Dalem, Vuren, Arkel, Leerdam, Hellouw en Herwijnen.
Dus woont u in de omgeving Gorinchem en kan uw tuin wel wat vernieuwing gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact op voor uw tuinontwerp, tuinaanleg en plantservice.

 

Bekijk portfolio