Tuinontwerp 't Gooi

Woont u in het Gooi en bent u op zoek naar een ervaren tuinontwerper om uw tuin klaar te maken voor elk seizoen? Laat dan een tuinontwerp maken door Hans van Horssen. Met zijn jarenlange ervaring kan hij uw wensen en behoeften perfect verwerken in een passend tuinontwerp voor uw tuin.

Tuin laten ontwerpen in 't Gooi?

✔ Ruim 25 jaar ervaring

✔ Tuinontwerp op maat

✔ Een nieuwe tuin van a tot z geregeld

✔ Plantservice met echte eyecatchers

✔ Dutch Wave specialist

Hellouw 3D de Bruin.jpg

Tuinontwerp op maat

Elke tuin is anders en vraagt om een andere aanpak. Hans maakt daarom op basis van zijn ervaring en uw wensen een passend tuinontwerp voor uw tuin.

Het volledige tuinplan bestaat uit de volgende onderdelen:

-       Vormgeving

-       Beplantingsplan

-       Verlichtingsplan

-       Werktekening op schaal

-       Voorstel voor de benodigde materialen 

Aan de hand van 3D impressies wordt vervolgens het ontwerp aan u getoond. Zo weet u precies hoe uw tuin eruit gaat zien nadat uw tuin volledig is ingericht.

Een tuinontwerp van Hans van Horssen:

✔ Passend bij uw wensen en behoeften

✔ Kleurrijk in meerdere seizoenen

✔ Sluit aan bij uw woning 

Meer lezen over tuinontwerp

Tuinaanleg

Na het maken van het tuinontwerp, is het tijd voor de aanleg van uw tuin. Dit onderdeel laat Hans uitvoeren door één van zijn gerenommeerde partners. Zo kan Hans zich volledig focussen op het ontwerpen van inspirerende tuinen én hoeft u zich geen zorgen te maken over het kiezen van de juiste hovenier.

Hans is 14 jaar bedrijfsleider geweest van een groenkeur gecertificeerd hoveniersbedrijf waardoor hij over de juiste kennis beschikt op dit vakgebied. Op deze manier kan hij de tuinaanleg door de juiste partij laten uitvoeren.

Plantservice

Om de tuin helemaal af te laten maken biedt Hans van Horssen een plantservice. Hiermee verzorgt hij de planten die nodig zijn om het tuinontwerp toe te passen in uw tuin.

Ook zorgt hij ervoor dat deze planten op de juiste wijze worden ingeplant volgens het tuinontwerp. Hierdoor heeft u geen zorgen over de kwaliteit van de planten en de aanplant. 

Tuinfotograaf

Tuinen zijn nou eenmaal de passie van Hans. Naast tuinontwerper is hij ook tuinfotograaf. Hij legt de mooiste details van tuinen en landschappen vast waardoor er prachtige foto’s ontstaan. 

Deze passie van Hans is niet onopgemerkt gebleven bij het publiek. In het verleden heeft Hans met zijn bijzondere foto’s meerdere prijzen gewonnen, zoals bijvoorbeeld 4 awards tijdens de internationale fotowedstrijd International Garden Photographer of the Year (IGPOTY).

Kimmei 2.jpg
Varens 2.jpg
Cercis bloem op tak.jpg

Krijg een impressie van Hans als tuinfotograaf

Uw tuin laten ontwerpen door Hans van Horssen?

Door de jaren heen heeft Hans al vele tuinen ontworpen in het Gooi. Zijn werkgebied is onder andere in Blaricum, Laren, Naarden en Bussum. Wilt u ook graag dat Hans een ontwerp maakt voor uw tuin? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem vrijblijvend contact op