Tuinontwerp Blaricum

Woont u in Blaricum en omgeving, en bent u op zoek naar een ervaren tuinontwerper? Dan bent u bij Hans van Horssen aan het juiste adres. Of het nou gaat om een volledig nieuwe tuin of nieuwe beplanting. Hans van Horssen verzorgt de aanleg van uw tuin van a tot z.

Tuin laten ontwerpen in Blaricum?

Ruim 25 jaar ervaring

✔ Tuinontwerp op maat

Een nieuwe tuin van a tot z geregeld

Plantservice met echte eyecatchers

Dutch Wave specialist

 

Hellouw 3D de Bruin.jpg

Tuinontwerp

Het proces begint bij het maken van een doordacht tuinontwerp. Hans van Horssen doet dit al jaren en kan zich daardoor een ervaren tuinontwerper noemen. Door zijn ervaring kan hij een passend ontwerp maken, volledig afgestemd op de omgeving en uw huis. Uiteraard worden hierbij uw wensen en behoeften niet uit het oog verloren. 

Hans is gespecialiseerd in het Dutch Wave principe, wat zorgt voor meer beleving van de seizoenen.

 

Lees meer over Dutch Wave

Tuinaanleg Blaricum

Na het maken van een doordacht tuinontwerp, start de tuinaanleg. De tuinaanleg wordt door Hans van Horssen uitbesteed aan één van de gerenommeerde hoveniersbedrijven waar hij mee samenwerkt. Zij zorgen ervoor dat de tuin wordt aangelegd volgens het tuinontwerp van Hans. Vervolgens zorgt Hans er zelf voor dat de planten op de juiste manier worden ingeplant aan de hand van zijn plantservice.

Heeft uw tuin een opfrisbeurt nodig?

Bent u niet meer helemaal tevreden over de huidige staat van uw tuin, en kan deze wel wat vernieuwing gebruiken? Ook dan bent u bij Hans van Horssen aan het juiste adres. Het is namelijk ook mogelijk om enkel gebruik te maken van de plantservice. Op deze manier zorgt Hans ervoor dat uw tuin er weer als nieuw uitziet door het planten van nieuwe planten. 

 

Neem contact op

Tuinen in Blaricum

Hans van Horssen heeft door de jaren heen al vele tuinen in de omgeving Blaricum ontworpen of een opfrisbeurt gegeven met zijn plantservice. Zo is hij niet enkel werkzaam in Blaricum maar ook in de omgeving zoals in Huizen, Laren, Naarden en Eemnes. Wilt u een beter beeld krijgen van het werk van Hans van Horssen?

 

Bekijk portfolio