Werkwijze

1. Oriënterend gesprek

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek worden al uw wensen zorgvuldig geanalyseerd en de mogelijkheden met u besproken.

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan!

2. Offerte

Na het oriëntatiegesprek ontvangt u een duidelijk omschreven offerte voor de door u gewenste werkzaamheden. Alles is mogelijk: van enkel een beplantingsplan tot een compleet tuinplan inclusief plantservice!

3. Tuininventarisatie

Na goedkeuring van de opdrachtgever wordt de tuin geïnventariseerd voor een ontwerp op schaal. De tuininventarisatie omvat het volgende:

  • inmeten van het terrein en woning
  • maken van foto’s vanuit verschillende standpunten
  • inventariseren van alle bruikbare aanwezige planten en materialen

4. Tuinplan

Alle gegevens, wensen en eisen ten aanzien van de tuin verwerkt Hans van Horssen in een compleet, persoonlijk tuinplan. Het tuinontwerp en beplantingsplan wordt aan u gepresenteerd en tevens ontvangt u advies over het materiaalgebruik.

5. Uitvoering

Wanneer het tuinplan is afgerond kan gestart worden met de aanleg van de tuin. Wij werken samen met verschillende gerenommeerde hoveniersbedrijven die voor u het grondwerk, de bekabeling, drainage, bestratingswerk, houtwerk, vijvertechniek e.d. kunnen verzorgen.
Als u de uitvoering in eigen beheer wilt uitvoeren, dan kunt u Hans van Horssen inschakelen voor begeleiding/advies.

6. Plantservice

Wanneer de ‘harde’ materialen zijn verwerkt, dan kunt u desgewenst gebruik maken van de plantservice van Hans van Horssen. Lees meer over de plantservice.