Profielfoto Hans van Horssen.jpg

Hans van Horssen

Meer dan 35 jaar ben ik werkzaam in de tuinbranche. Ik ben begonnen als hovenier en ben vervolgens 14 jaar bedrijfsleider geweest van een groenkeur gecertificeerd hoveniersbedrijf. Sinds 2008 ben ik zelfstandig ondernemer en houd ik mij bezig met tuinontwerpen, tuinaanleg, beplantingsplannen, tuinfotografie en plantservice. Door mijn ervaring als hovenier weet ik ook wat er komt kijken bij het aspect tuinaanleg, waardoor ik de geschikte partij voor u kan vinden die uw tuin gaat aanleggen. Dit doe ik namelijk niet zelf, maar besteed ik uit om zo meer focus te hebben voor de andere werkzaamheden.

Tuinontwerpen gebaseerd op uw wensen 

Mijn tuinontwerpen zijn een vertaling van uw wensen en sluiten aan bij de stijl van uw woning en omgeving. De uitdaging is om de beoogde sfeer te realiseren of misschien wel te overtreffen. Door mijn opleiding en praktijkervaring zijn mijn plannen zowel functioneel als onderhoudsvriendelijk.

Daarnaast hou ik ervan om zeldzame of bijzondere planten te gebruiken om zo het maximale uit uw tuin te halen. 

Neemt u gerust contact met mij op. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen we de mogelijkheden voor uw tuin bespreken. Aan de hand van dit gesprek maak ik een vrijblijvende offerte en zal ik na akkoord aan de slag gaan om uw droomtuin te realiseren.

Graag tot ziens!

Hans van Horssen