Online tuinontwerp

Een online tuinontwerp 

De eerste stap voor een nieuwe tuin of aanpassingen aan uw huidige tuin, is het maken van een tuinontwerp. Deze wordt gemaakt op basis van de ervaring van Hans, de omgeving van de tuin en uw eigen wensen en behoeften. 

Het doorgeven van uw wensen en behoeften voor een nieuwe tuin of aanpassingen aan uw tuin, is het beginpunt van uw tuinontwerp. Hans van Horssen biedt de mogelijkheid om dit online te doen, zodat een contactmoment niet altijd nodig is. Dit wordt gedaan aan de hand van een zogenaamde checklist. 

Voordelen van een tuinontwerp online

Geen fysieke afspraak vereist

Eenvoudige checklist voor uw tuinwensen

✔ Besparing op reiskosten

 

Hellouw 3D de Bruin.jpg

De checklist voor uw wensen en behoeften

Deze bestaat uit verschillende vragen om een inventarisatie te maken van uw wensen en behoeften. De checklist is als volgt opgebouwd:

  1. Persoonlijke gegevens
    De checklist begint met het invullen van persoonlijke gegevens. Op deze manier beschikt Hans over de gegevens die hij nodig heeft om contact met u op te nemen en om uiteindelijk (mogelijk) de tuin aan te gaan leggen.

  2. Inventarisatie wensen en behoeften
    Door middel van een aantal vragen probeert Hans in kaart te brengen wat uw wensen en behoeften zijn. Zo is het voor hem bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat de functie van uw tuin is, welke mate van privacy u wenst en welke kleur bloemen u in uw tuin wilt.

  3. Informatie over de tuin
    Om een zo passend mogelijk ontwerp te maken, is het voor Hans belangrijk om een aantal punten duidelijk te hebben over de tuin. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven welke onderdelen van de tuin u graag wilt behouden en of u nog verdere voorwaarden heeft voor het ontwerp.

Uw tuin online laten ontwerpen?

Wilt u uw tuin online laten ontwerpen door Hans van Horssen? Vul dan deze checklist in! Naar aanleiding van de ingevulde checklist zal Hans contact met u opnemen om het ontwerp van uw tuin te gaan maken. 

Ik wil een online tuinontwerp!