Tuinontwerp


Beschikt u over een nieuwe woning waarvan de tuin nog volledig ingericht moet worden of bent u gewoon toe aan geheel vernieuwde tuin? Dan kunt u een tuinontwerp laten maken door Hans van Horssen. Een tuinontwerp wordt gemaakt op basis van uw wensen en ideeën, gecombineerd met de expertise van Hans.

Een klassieke stijl, een modern ontwerp of juist een natuurlijke tuin, bij Hans bent u aan 't juiste adres!

test-website.jpg

Hans streeft ernaar een tuinontwerp aan te leveren waarin u zich herkent en wat u tegelijkertijd aangenaam verrast.


Een compleet tuinplan bestaat uit: de vormgeving gebaseerd op de Dutch Wave, een doordacht beplantingsplan, een verlichtingsplan, een werktekening op schaal en een voorstel voor de benodigde materialen.

 

 
 
 
 
 

Hoe gaan we te werk?

Allereerst is het belangrijk om uw wensen te inventariseren voordat er een tuinontwerp wordt gemaakt. Hiervoor zijn twee mogelijkheden: u kunt voorafgaand aan het gesprek de online checklist invullen of u vult tijdens het gesprek een checklist in.

Tijdens het gesprek zal de checklist doorgenomen worden en zal Hans u adviseren omtrent materiaalgebruik zoals o.a. bestrating, tuinverlichting, tuinmeubilair en beplanting.

Bij iedere nieuwe tuin hoort een bodemanalyse met bijpassend bemestingsadvies, zodat we een optimale toplaag kunnen creëren voor de planten. Het advies wordt opgesteld door een bodemkundig specialist van DCM-meststoffen

Daarnaast is er een mogelijkheid om de tuinaanleg te realiseren aan de hand van een samenwerking met een hoveniersbedrijf. Hierover zal Hans u uitgebreid informeren.    

Als dan vervolgens alle wensen zijn geïnventariseerd kan Hans beginnen met het maken van het tuinontwerp.   

 

Vormgeven

De vormgeving van het tuinontwerp wordt vanzelfsprekend afgestemd op uw voorkeur, waarbij rekening gehouden wordt met de karakteristieke elementen van de woning en de omgeving. Het uiteindelijke tuinontwerp zal in de vorm van 3D-impressies aan u getoond worden.

PS: Wist u dat het ook mogelijk is om een online tuinontwerp te laten maken?

De voordelen van een professioneel tuinontwerp:

✔ Uw wensen door een professional uitgevoerd

✔ Optimaal gebruik van de ruimte

✔ Onderhoudsvriendelijk

✔ Een waardevolle investering 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met Hans van Horssen.

Contact opnemen