Tuinfotografie

De passie op het gebied van planten uit zich bij Hans van Horssen niet enkel in het maken van professionele tuinontwerpen, maar ook in het maken van prachtige foto’s. Hiermee heeft hij verschillende fotowedstrijden en awards gewonnen.

Oog voor detail!

Naast tuinontwerper is Hans van Horssen ook tuinfotograaf.

Zijn kennis van de natuur, zijn oog voor detail, gevoel voor sfeer en zijn creativiteit benut hij niet alleen voor het ontwerpen van tuinen gefocust op de Dutch Wave planttechniek, maar deze eigenschappen vormen tevens een goede basis voor het maken van bijzondere foto’s.

IGPOTY

In het verleden heeft Hans van Horssen verschillende fotowedstrijden en Awards gewonnen, waaronder drie ‘Finalist-Awards’ en een 'Higly Commended' voor zijn portfolio bij International Garden Photographer of the Year (IGPOTY) 

De Internationale wedstrijd bestaat uit verschillende categorieën. In maar liefst vier verschillende categorieën behaalde Hans een Award!

IGPOTY is een jaarlijkse fotocompetitie. De expositie van alle prijswinnende foto’s van IGPOTY wordt ieder jaar gehouden in Royal Botanic Garden Kew in Londen. Na enkele maanden verhuisd deze expositie naar diverse locaties in verschillende wereldsteden.

Hans is o.a. huisfotograaf van de 'Piet Oudolf Collection' en verzorgt voor dit bedrijf tevens hun Facebookpagina.

Impressie van zijn fotografie?

Krijg een beeld van de fotografie van Hans. Hieronder staat een kleine selectie van zijn foto's zodat u kunt zien wat hij zoal gefotografeerd heeft.