Tuinaanleg

Na het maken (en goedkeuren) van het tuinontwerp kan de aanleg van de tuin beginnen. Hans van Horssen beschikt over betrouwbare connecties met diverse hoveniersbedrijven die uw tuin kunnen aanleggen.

Het begin van de tuinaanleg

Na goedkeuring van het tuinontwerp is het zover: u beschikt over een definitief tuinontwerp en de aanleg van de tuin kan beginnen! Maar wie moet u inschakelen voor de aanleg van uw tuin? 

Het kan lastig zijn om te bepalen met welke partij u wilt samenwerken voor de aanleg van uw tuin. Want hoe weet u welke partij betrouwbaar is en vakwerk aflevert? En dat u niet te veel betaalt omdat de prijzen niet eerlijk zijn?

Hierin kan Hans u uitstekend adviseren. Hij heeft zelf 14 jaar als bedrijfsleider gewerkt bij een groenkeur gecertificeerd hoveniersbedrijf. Hierdoor kan hij goed bepalen welke bedrijven vakwerk leveren voor een eerlijke prijs.

Door de jaren heen heeft Hans een vast aantal gerenommeerde hoveniersbedrijven geselecteerd waar hij mee samenwerkt. Zo kan uw tuin door een betrouwbare partij worden aangelegd en kan Hans u het complete pakket voor de tuinaanleg aanbieden!