Plantservice

Gegarandeerde plantkwaliteit!
Het beste resultaat ontstaat wanneer de ontwerper betrokken wordt bij de realisatie van de tuin. Wij bieden de plantservice, waarbij wij de planten leveren en zorgen dat uw tuin professioneel wordt ingeplant volgens het beplantingsplan.

Oftewel: geen zorgen over de kwaliteit van de planten, de levering en de aanplant!

Hoe werkt het?

Aan de hand van het geleverde beplantingsplan ontvangt u vooraf een gespecificeerde vrijblijvende offerte. In de offerte worden de volgende items opgenomen: gedetailleerde plantlijst, bodemverbeteringsproducten, organische meststoffen, bevestigingsmaterialen en de benodigde arbeid.

 

Een andere mogelijkheid is, om samen met Hans de tuin in te planten. Hans zorgt dat de planten op de juiste plaats in de tuin komen te staan en onder zijn leiding en adviezen kunt u vervolgens zelf aan de slag gaan. Het inplanten is leuk om te doen, u krijgt meteen nuttige tuinadviezen en het is voor u ook nog eens kostenbesparend!

Na het inplanten is tuinonderhoud zeer belangrijk om het project te laten slagen. U ontvangt onderhoudsadviezen bij het beplantingsplan, maar mocht u in de praktijk toch hulp nodig hebben, vraagt u dan naar de mogelijkheden op gebied van tuinonderhoud.