Plantservice

Hans van Horssen biedt de mogelijkheid om alle planten te leveren die in het beplantingsplan zijn vastgelegd. Hij zorgt ervoor dat de planten volgens het beplantingsplan worden ingeplant of plant samen met u de tuin in. Ook zal hij adviezen geven over het onderhouden van de planten.

Gegarandeerde plantkwaliteit!

Nadat het grondwerk, straatwerk en gazon door een hoveniersbedrijf is aangelegd, komt Hans met zijn Plantservice.

Hans biedt de 'Plantservice', waarbij hij alle planten levert en er voor zorgt dat uw tuin professioneel wordt ingeplant volgens zijn beplantingsplan.

Oftewel: geen zorgen over de kwaliteit van de planten en over de aanplant! 

Hoe werkt het?

Aan de hand van het geleverde beplantingsplan ontvangt u een gespecificeerde en geheel vrijblijvende offerte.
In de offerte worden de volgende items opgenomen: gedetailleerde plantlijst, bodemverbeteringsproducten, organische meststoffen, bevestigingsmaterialen en de benodigde arbeid.

 

Een andere mogelijkheid is, om zelf dus samen met Hans de tuin in te planten. Hans zorgt dat de planten op de juiste plaats in de tuin komen te staan en onder zijn leiding en adviezen kunt u vervolgens zelf aan de slag gaan. Het inplanten is leuk om te doen, u krijgt meteen nuttige tuinadviezen en het is voor u ook nog eens kostenbesparend!

Na het inplanten is tuinonderhoud zeer belangrijk om het project te laten slagen.
U ontvangt onderhoudsadviezen bij het beplantingsplan, maar mocht u in de praktijk toch hulp nodig hebben, vraagt u dan naar de mogelijkheden op gebied van tuinonderhoud.

Interesse in de Plantservice?

Wilt u meer weten over de Plantservice of bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van tuinonderhoud? 

Neem contact op