Diensten

Tuinontwerp

Weet u al hoe uw droomtuin eruit komt te zien? Of bent u nog op zoek naar ideeën? Na de inventarisatie van de bestaande situatie en alle wensen wordt met deskundigheid een exclusief tuinontwerp samengesteld. Neem alvast een virtueel kijkje in uw toekomstige tuin met de 3D-impressies!

Lees meer

Beplantingsplan

Een belangrijk onderdeel van het tuinontwerp is een doordacht beplantingsplan; een gedetailleerde weergave van welke plant op welke plaats komt te staan. Er wordt rekening gehouden met factoren zoals de grondsoort, zon-schaduw, droog-vochtig, de kleur & bloeitijd en vanzelfsprekend met uw budget.

Bij ieder beplantingsplan hoort een bloeischema, hierin ziet u de verspreiding van de bloeitijden.

Lees meer

Plantservice

Het beste resultaat ontstaat wanneer de ontwerper betrokken wordt bij de realisatie van de tuin. Wij bieden de plantservice, waarbij wij de planten leveren en zorgen dat uw tuin professioneel wordt ingeplant volgens het beplantingsplan.

Lees meer

Tuinfotograaf

Naast het ontwerpen van particuliere tuinen, bedrijfstuinen en openbaar groen is Hans ook tuinfotograaf.

Zijn creativiteit en gevoel voor sfeer gebruikt hij voor beide professies!

Lees meer

Lezingen

In de wintermaanden verzorgt Hans de lezing: ‘De tuin in alle seizoenen’ en tijdens deze lezing krijgt u tevens een kijkje achter de schermen van De Vlinderhof.

Het bijzondere van deze tuin is dat deze is ontstaan op bewonersinitiatief. Zowel de aanleg als het onderhoud wordt door vrijwilligers verzorgd.

Lees meer