Diensten

Vind hier de verschillende diensten die door Hans van Horssen worden aangeboden. U kunt hier terecht voor een volledige service met betrekking tot de inrichting van uw tuin. Van een 3D tuinontwerp tot een beplantingsplan met de mogelijkheid om dit aan te vullen met onze plantservice. 

Daarnaast gebruikt Hans zijn kennis om tuinen vast te leggen als tuinfotograaf en deelt hij in de wintermaanden graag zijn kennis tijdens een lezing. 

 

Tuinontwerp

Al uw tuinwensen worden vertaald naar een exclusief tuinontwerp!

Uw toekomstige tuin wordt gepresenteerd middels 3D-impressies!

Lees meer

Beplantingsplan

Een belangrijk onderdeel van het tuinontwerp is een doordacht beplantingsplan; een gedetailleerde weergave van welke plant op welke plaats komt te staan. Er wordt rekening gehouden met factoren zoals de grondsoort, zon-schaduw, droog-vochtig, de kleur & bloeitijd en vanzelfsprekend met uw budget.

Bij ieder beplantingsplan hoort een bloeischema, hierin ziet u de verspreiding van de bloeitijden.

Lees meer

Plantservice

Het beste resultaat ontstaat wanneer de ontwerper betrokken wordt bij de realisatie van uw tuinontwerp. Wij bieden de plantservice, waarbij wij de planten leveren en zorgen dat uw tuin professioneel wordt ingeplant volgens het beplantingsplan.

Lees meer

Tuinfotograaf

Naast het ontwerpen van particuliere tuinen, bedrijfstuinen en openbaar groen is Hans ook tuinfotograaf.

Zijn creativiteit en gevoel voor sfeer gebruikt hij voor beide professies!

Lees meer

Lezingen

In de wintermaanden verzorgt Hans de lezing: ‘De tuin in alle seizoenen’ en tijdens deze lezing krijgt u tevens een kijkje achter de schermen van De Vlinderhof.

Het bijzondere van deze tuin is dat deze is ontstaan op bewonersinitiatief. Zowel de aanleg als het onderhoud wordt door vrijwilligers verzorgd.

Lees meer